Ga naar inhoud

Intro in Situ

Maastricht

Intro staat bekend als een innovatief productiehuis voor hedendaagse muziekuitvoeringen. Het dient ook als een belangrijke fase voor jonge pioniers in muziek en podiumkunsten.

Intro staat bekend als een innovatief productiehuis voor hedendaagse muziekuitvoeringen. Het dient ook als een belangrijke fase voor jonge pioniers in muziek en podiumkunsten. Producties waarin alle mogelijke invloeden van (moderne) muziekstijlen - Jazz, Pop, Blaasmuziek en zelfs van Gregoriaans gezang tot Heavy Metal - te vinden zijn en waarin avontuurlijke crossovers nooit ontbreken. Intro heeft een speciale interesse in getalenteerde jonge kunstenaars/makers die aan het begin van hun carrière staan.

Intro is een typische netwerkorganisatie die altijd op zoek is naar gedeelde verantwoordelijkheid tussen partners en die elkaars specialiteiten versterkt. De rol van Intro hierin is: "het initiëren, begeleiden en (co-) produceren tussen vraag en aanbod. Intro werkt (inter) nationaal, maar heeft ook een sterke regionale invloed, niet alleen via de verbinding met instituten die zich bezighouden met kunsteducatie in Maastricht, maar ook via partnerschappen met veel lokale kunstinstellingen en amateur-ensembles.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *