Ga naar inhoud

Camping De Oosterdriessen

Oost-Maarland

Camping 'De Oosterdriessen' is gelegen 5 km ten zuiden van Maastricht, aan de Pietersplas. Dit gebied biedt de kampeergast onbeperkte mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Bovendien is het een goede uitvalsbasis om Maastricht te ontdekken.

Camping 'De Oosterdriessen' is gelegen 5 km ten zuiden van Maastricht, aan de Pietersplas. Dit gebied biedt de kampeergast onbeperkte mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Bovendien is het een goede uitvalsbasis om Maastricht te ontdekken. Door de ligging in het Maasdal is o.a. Maastricht via vlakke route,  goed bereikbaar (centrum Maastricht is met de fiets 20 min).

Het nabij gelegen natuurgebied "De Eijsderbeemden" met Konikspaarden en Gallowayrunderen is tevens een bezoek waard. De camping heeft een privestrandje, ruim afgebakende plaatsen (auto bij de plaats) speciaal verharde plaatsen voor campers, goede sanitaire voorziening, inclusief minder valide sanitair, rustige bar met terras. 

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *