Ga naar inhoud

Château Neercanne | Suites

Maastricht

Zeven luxueuze suites in een prachtige groene omgeving

Het 17e-eeuwse Château Neercanne ligt op een prachtig groen domein en biedt onderdak aan een unieke verzameling van zeven suites. Hoewel de accommodaties zijn vormgegeven op basis van het oorspronkelijke gastenverblijf en de herberg, kennen ze een modern interieur dat de culturele waarde van het erfgoed respecteert en de oorspronkelijke logementarchitectuur in ere houdt.

Château Neercanne wordt gedefinieerd door haar culinaire afkomst en brengt een innovatieve keuken en verblijf van topklasse naar de regio. Het landgoed, dat lid is van Relais & Châteaux, staat bekend om het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne en de met een Michelin Bib Gourmand bekroonde L’Auberge, naast zeven exclusieve suites en het historische netwerk van Mergelgrotten. Het is daarmee de ideale locatie voor grote feesten en feestelijke bijeenkomsten.

Reserveren is nu mogelijk voor een verblijf vanaf 1 maart 2024. 

Openingstijden

  • Dagelijks
  • geopend vanaf 1 maart 2024

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *