Ga naar inhoud

Traiteur Laeremans

Maastricht

Reeds meer dan 40 jaar, doen ze bij Traiteur Laeremans één van de mooiste beroepen ter wereld, mensen verwennen op culinair gebied, op elke gewenste locatie met volle passie.

Reeds meer dan 40 jaar, doen ze bij Traiteur Laeremans één van de mooiste beroepen ter wereld, mensen verwennen op culinair gebied, op elke gewenste locatie met volle passie.

Hun specialiteiten zijn sfeervolle diners, thema feesten naar wens, koude en warme buffetten, lunches, borrel-garnituren, complete recepties, ... Onontbeerlijk daarbij is de deskundige staf en vastegroep medewerkers. Niet alleen serveren ze een groot scala aan culinaire gerechten, ook organiseren ze logistiek en artistiek, met de mooiste decoraties jouw complete feest, tot in de laatste details.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *