Ga naar inhoud

Maastricht Aachen Airport

Maastricht Airport

Maastricht Aachen Airport werkt samen met luchtvaartmaatschappijen en touroperators aan het toevoegen van nieuwe routes aan het netwerk van bestemmingen, die aansluiten op de wensen van de Euregio Maas-Rijn.

Contact

Vliegveldweg 90
6199 AD Maastricht Airport
Plan je route

vanaf jouw locatie

Maastricht Aachen Airport werkt samen met luchtvaartmaatschappijen en touroperators aan het toevoegen van nieuwe routes aan het netwerk van bestemmingen, die aansluiten op de wensen van de Euregio Maas-Rijn. De luchthaven wil de inwoners en bedrijven in de Euregio een grote keuze aan diensten vanaf "hun" vliegveld aanbieden. Maastricht Aachen Airport streeft daarna naar een complete dienstverlening op het gebied van private en business aviation en is opengesteld voor general aviation verkeer.
    
Passagiersfaciliteiten omvatten alle reguliere activiteiten in en om de terminal, inclusief horeca gelegenheden, winkels, advertentie ruimte en parkeren

 

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *