Ga naar inhoud

Boutique Hotel Sint Jacob

MAASTRICHT

Boutique Hotel Sint Jacob is gelegen in een rustige zijstraat van het Vrijthof, in het Jekerkwartier. Deze historische wijk, begrensd door de binnenstad en het stadspark, ontleent haar naam aan het riviertje de Jeker.

Boutique Hotel Sint Jacob is gelegen in een rustige zijstraat van het Vrijthof, in het Jekerkwartier. Deze historische wijk, begrensd door de …

Boutique Hotel Sint Jacob is gelegen in een rustige zijstraat van het Vrijthof, in het Jekerkwartier. Deze historische wijk, begrensd door de binnenstad en het stadspark, ontleent haar naam aan het riviertje de Jeker, dat door de wijk stroomt en uitmondt in de Maas. Kenmerkend voor deze wijk zijn de kunst- en antiekzaken, interieur- en designwinkels, de vele culinaire en gastronomische winkels met ambachtelijke streekgerechten, en de bijzondere cafés en goede restaurants. Vanaf hier kunt u de trekpleisters en bezienswaardigheden van de stad binnen enkele minuten bereiken. Na een grote verbouwing heeft het Boutique Hotel Sint Jacob op 1 april 2014 zijn deuren weer geopend. Het monumentale karakter van het hotel, vol oude ornamenten, is volledig intact gelaten. Het mooie glas-in-lood is onaangetast, alsook de oude schouwen en open haarden. De oude monumentale deuren fungeren nu als achterwanden voor de bedden. Het hotel, ingericht in de stijl van het pand, is van alle moderne faciliteiten voorzien; er zijn mooie badkamers (met bad en/of douche), luxe ruime bedden en flatscreen tv’s. De open ontbijtkeuken, gezellige huiskamer en sfeervolle tuin zorgen voor een aangenaam huiselijk gevoel.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *