Ga naar inhoud

Cellebroeders kapel

MAASTRICHT

De vijfhonderd jaar oude laatgotische Cellebroederskapel, vroeger onderdeel van een veel groter kloostercomplex, is een verborgen parel in de Maastrichtse binnenstad.

De vijfhonderd jaar oude laatgotische Cellebroederskapel, vroeger onderdeel van een veel groter kloostercomplex, is een verborgen parel in de Maastrichtse binnenstad met een uniek gewelf met de originele middeleeuwse beschilderingen, prachtige kroonluchters en een monumentaal orgel. Op afspraak is de kapel voor groepen te bezichtigen, incl. toelichting over de rijke geschiedenis van de kapel en de Cellebroeders. De kapel is populair als trouwlocatie voor burgerlijke huwelijken, borrels, lezingen en diner. Ook leent ze zich voor uitvaartvieringen. 

Wilt u informatie over het huren van de Cellebroederskapel dan kan dit bij Dhr. Eijssen 06-22360604 of john.eijssen@cellebroederskapel.nl

Openingstijden

  • Groepsbezichtigingen op afspraak.

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *