Ga naar inhoud

In den Hoof

Maastricht

In den Hoof is een gezellig hotel, gelegen op de grens van stad en natuur. De ligging ten opzichte van de stad, het Limburgse heuvelland en de belangrijkste autowegen zorgen voor een ideale uitvalsbasis.

Gezellig, gastvrij, genieten op de rand van stad en natuur! In Hotel-Restaurant In den Hoof reiken historie en gastvrijheid elkaar de hand. Al eeuwenlang. Reeds in 1688 was het een pleisterplaats voor reizigers met paard en wagen. Voor hedendaagse gastvrijheid staan de comfortabele kamers, het sfeervolle restaurant en de persoonlijke aandacht garant.

Het restaurant biedt gasten de mogelijkheid in een passende ambiance te genieten van de goede zaken die de natuur voorbrengt. De tafels zijn stijlvol gedekt en de openhaard draagt bij aan de juiste sfeer. Op de vaak wisselende menukaart staan gerechten, waarin met name Franse invloeden merkbaar zijn.

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *