Ga naar inhoud

Grand Café Centre Ville

Maastricht

Zodra je Centre Ville binnenloopt zijn er 3 dingen die je direct aanspreken: Sfeervol, warm en toegankelijk... Jazzy met gedurfde 'uitersten' is meer op z'n plaats! Conceptueel goed uitgewerkt, van lunch tot aan het diner.

Zodra je Centre Ville binnenloopt zijn er 3 dingen die je direct aanspreken: Sfeervol, warm en toegankelijk... Jazzy met gedurfde 'uitersten' is meer op z'n plaats! Conceptueel goed uitgewerkt, van lunch tot aan het diner. Overdag een Grand Café waar je terecht kan voor een heerlijke kop koffie of cappucino en een goed verzorgde lunch. In de avonduren kunt u genieten van onze à la carte kaart. De gehele kaart is verkrijgbaar vanaf 10.00 uur. Deze zaak onderscheidt zich door de mooie inrichting, goede koffie, lekkere gerechten, goede bediening en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De tapas bij Centre Ville zijn bijzonder lekker. Geniet van de Tilapia of Zalmforel, beiden met een frisse inslag, verzorgd door uiterst attente bediening. Zowel voor lunch en diner, als ook voor een goede borrel.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *