Ga naar inhoud

Bakkerij Mathieu Hermans

Vrijthofstraatjes, Maastricht

Klassiek Maastrichts, net buiten het centrum.

Een bezoekje aan Bakkerij Hermans, dat moet je plannen. Want dat je eventjes moet wachten op je beurt, dat hoort nou eenmaal bij de beleving. Deze populaire bakker vind je aan de rand van het centrum, vlakbij het Emmaplein. In het zojuist vernieuwde winkeltje van de aangrenzende Bakkerij Hermans wordt al sinds 1936 alles dagvers gebakken. En dat proef je!

Carmen is de dochter van Mathieu Hermans, die in 2020 helaas is overleden. Hij laat een prachtige erfenis achter, namelijk een van de mooiste bakkerijen die Maastricht zo rijk maakt. Rijk aan de lekkerste vlaaien, geheime broodrecepten en het mooiste gebak. De suikerbollen en vlaaien van Hermans zijn ver buiten de stad een bekend Maastrichts product. Carmen geeft met haar jonge en moderne visie een nieuwe twist aan de klassieke bakkunsten van Bakkerij Hermans.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *