Ga naar inhoud

Kasteel de Hoogenweerth

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth, Maastricht

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth; een uniek plekje in Nederland! In Maastricht, aan de oevers van de Maas, met als enige in heel Maastricht directe toegang tot het water middels ons fantastische waterterras, op een 4,5 hectare groot privé park!

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth is een uniek plekje in Nederland! In Maastricht, aan de oevers van de Maas, met als enige in heel Maastricht directe toegang tot het water middels het fantastische waterterras! Voor een bijzondere gelegenheid is het kasteel geheel exclusief voor u en uw gasten. Niet alleen voor een dag, maar zelfs voor een heel (mid)weekend. In het naastgelegen koetshuis kunt u met uw gasten namelijk overnachten. Van de 12 suites bevinden zich er 9 in het koetshuis en 3 in het kasteel. 

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *