Ga naar inhoud

Terhills hotel

Maasmechelen

Terhills Hotel bezoek je niet. Je beleeft het. Laat je inspireren in dit prachtige hotel, gevestigd in het voormalige hoofdgebouw van de mijn in Eisden (Maasmechelen).

Een cocktail van mode, natuur, comfort en genieten op sterrenniveau zorgen voor een onvergetelijke lifestyle experience. Gebouwd in 1932, laat het Terhills Hotel met zijn neo-classicistische barokstijl het industrieel verleden herleven.

De receptie van Terhills Hotel bevindt zich in het salon op het gelijkvloers. Je wordt hier als gast ontvangen met een drankje en neemt plaats in een gemakkelijke fauteuil om in te checken op een tablet. Zelfs het invullen van een registratieformulier is een belevenis. Stay Different in een van de zestig smaakvol ingerichte luxe kamers. Geniet in de hippe bar met loungecorners. Mag het wat meer zijn? Restaurant Danny Vanderhoven verrast elke gast met zijn creatieve gerechten. Dit 1 Michelinster restaurant is een ware beleving. Kom tot rust in de Pascaud Delight room, waar je kan genieten van massages, behandelingen, een manicure of een make up.

Openingstijden

  • 24 uur receptie

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *