Ga naar inhoud

Amrâth Hotel DuCasque

Maastricht

Het in 2014 gerenoveerde Amrath Hotel DuCasque is gelegen aan het gezelligste en beroemdste plein van Nederland, het Vrijthof in Maastricht. De winkelstraten en het historische centrum liggen direct bij het hotel.

Het in 2014 gerenoveerde Amrath Hotel DuCasque is gelegen aan het gezelligste en beroemdste plein van Nederland, het Vrijthof in Maastricht. De winkelstraten en het historische centrum liggen direct bij het hotel. Het monumentale gebouw is ingericht in Art Deco stijl, een populaire architectonische stroming uit de jaren 20 en 30.

Naast de prachtige Art-Deco lobby met marmeren vloer komt deze bouwstijl ook terug in de inrichting van de vernieuwde kamers. Het ontbijtrestaurant van Amrath Hotel DuCasque is fraai gelegen op de 2e verdieping met uitzicht op het Vrijthof. Als gast van Amrath Hotel DuCasque kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad van Amrath Grand Hotel de l'Empereur, dat te voet binnen 15 minuten te bereiken is. 

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *