Ga naar inhoud

Van Haren

Binnenstad, Maastricht

VanHaren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen is er een passende schoen.

Contact

Binnenstad
Mosae Forum 46
6211 DS Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

VanHaren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met meer dan 143 filialen is er altijd één in de buurt. Bovendien is vanHaren niet alleen één van de grootste, maar tevens één van de meest succesvolle schoenenretailers in Nederland. Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen is er een passende schoen. Bij vanHaren staan alle maten gewoon in de winkel, waardoor je zelf snel de juiste schoen kunt vinden en je niet hoeft te wachten op een medewerker. Door dit zogenaamde Rack Room concept vind je snel de schoen die (bij jou) past. 

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *