Ga naar inhoud

Turquoise Mosae Gusto

Binnenstad, Maastricht

Deze Turkse winkel is een meerwaarde voor de multiculturele samenleving, Op een dag tijdens het doen van boodschappen ontdekte ik een winkel waar ik sindsdien verkocht aan ben geraakt.

Contact

Binnenstad
Laag Mosae Forum 15
6211 DV Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Deze Turkse winkel is een meerwaarde voor de multiculturele samenleving, Op een dag tijdens het doen van boodschappen ontdekte ik een winkel w…

Deze Turkse winkel is een meerwaarde voor de multiculturele samenleving, Op een dag tijdens het doen van boodschappen ontdekte ik een winkel waar ik sindsdien verkocht aan ben geraakt. In plaats van de plaatselijke grote supermarkt ging ik namelijk boodschappen doen bij een winkel genaamd: Turquoise Mosae Gusto. Deze winkel is te vinden in de kelder van Mosae Forum. Toen ik daar kwam, zag ik een chique winkel die mij direct een warm gevoel van binnen gaf. De prijzen zijn zeer gunstig, de mensen zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Voor het binnentreden van de winkel worden aan de voorzijde vele producten gepresenteerd. Er staan verse en talrijke exotische groenten en fruit. Tevens staat er buiten een stand waar je bij een vriendelijke verkoopster warme zoete maiskorrels in een bekertje kunt krijgen. Het bijzondere aan deze mais is dat deze biologisch is: 100% natuur! Dit is niet alles. Je kan er ook overheerlijke Turkse pizza s (Lahmacun), elke dag vers gemaakt, of Doner kebab eten. Dit kan in de zaak zelf rustig aan een tafel of je kan gebruik maken van de Take-away mogelijkheid.Ook aan de vegetariers is gedacht: vegetarische Turkse pizza! Ik keek in de winkel mijn ogen uit. Om enkele voorbeelden te geven, achter in de winkel zijn verrukkelijke salades, tapa s en verschillende soorten olijven uit eigen keuken te verkrijgen. Deze worden iedere dag vers bereid. De prijzen zijn in vergelijking tot de omliggende grote supermarkten zeer gunstig. Ik zag nieuwe dingen die ik niet thuis kon brengen. Na uitleg over de verschillende producten ging er een wereld voor mij open! Verschillende soorten kaas, worst en siropen. Heeft u ooit van Johannesbroodsiroop gehoord? Ik ook niet! Het is erg lekker en voorkomt luchtwegproblemen. Ook heb ik kaasblokjes ontdekt die te bakken zijn. Deze kaasblokjes smelten na bakken niet en zijn heerlijk! Er is een kruidenafdeling met meer dan 40 soorten kruidenpotjes. Je bent gek als je hetzelfde bedrag bij de Nederlandse super uitgeeft voor een paar gram. Met andere woorden: breng eens een bezoek aan deze winkel. U loopt wel het risico vaste klant te worden na slechts een bezoek! Turquoise Mosae Gusto: een aanwinst in hartje Maastricht!

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *