Ga naar inhoud

Privé stadswandeling Hidden Places Sphinxkwartier

Maastricht

Industrialisatie, kloosters en prachtige doorkijkjes. Wandel door het meest sfeervolle en verrassende stadsdeel van Maastricht.

Deze rondleiding leid je door arbeidersbuurten en naar vestingwerken en bijzondere plekjes. Van lieflijk naar grillig. Met deze rondleiding rondom het Sphinxkwartier krijg je een andere kijk op Maastricht. De rode draad in deze tour is beleving van de altijd in ontwikkeling zijnde stad. Onderweg wordt er een stop gemaakt op een even zo verscholen unieke plek, waar je normaal gesproken niet zonder meer naar binnen kunt.

Loopschoenen zijn handig, want het is een flinke wandeling op een comfortabel en krachtig tempo. De wandeling is hierdoor niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of mensen in een rolstoel.

Wanneer

  • Dagelijks

Prijzen

  • € 14,95 Vanaf minimaal 10 personen

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *