Ga naar inhoud

Educatief Jazzconcert: Greatest Jazzhits

Glaspaleis, Heerlen

Ontdek de wereld van jazz tijdens het jaarlijkse jazzconcert van SCHUNCK Muziek en Dans. Dit jaar met het thema: Greatest Jazzhits.

Greatest Jazzhits 

Onder leiding van trompettist Marc Huynen spelen drummer Geert Roelofs, gitarist Pieter Vermeulen, pianist Gero Körner en bassist Jo Didderen de grootste jazznummers aller tijde. De band neemt je mee in bekende jazzcomposities als ‘A Night in Tunesia’ van Dizzy Gillespie, ‘Take Five’ van Dave Brubeck en Astrud Gilberto's ‘The Girl from Ipanema’. 

Educatief jazzconcert

De band neemt je mee in de wereld van jazz en de verhalen achter de bekendste composities. Jazz, ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw, is een ontdekkingsreis; zowel voor de speler als voor de toehoorder. Dit muziekgenre is altijd een sociale muzieksoort geweest die mensen verbindt. Vaak wordt gezegd: “jazz, daar moet je van houden”. Maar jazz daar moet je naar leren luisteren. En laat dit educatieve jazzconcert daar bij uitstek geschikt voor zijn! 

Wanneer

  • Donderdag 30 mei 2024 20.00 - 21.15 uur

Prijzen

  • € 11,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *