Ga naar inhoud

Expositie Hilde van Hees - She is somewhere

DÜRVE, Maastricht

In deze solo-expositie onthult Hilde, een architect en schilder, werken die abstract lijken maar geworteld zijn in alledaagse observaties.

Hilde is een architect en heeft een bachelordiploma in schilderkunst van PXL-MAD. Hoewel ze voornamelijk schildert, creëert ze ook muurschilderingen en collages.

Hoewel de recente werken abstract lijken, zijn ze gebaseerd op alledaagse observaties. Door in te zoomen op aspecten zoals vloeibaarheid, reflectie, beweging en transparantie, gecombineerd met een gevoel van ontwijkendheid, worden sfeervolle werken gecreëerd. Net zoals de natuur altijd in beweging is, staat Hilde zichzelf een voortdurende evolutie toe in haar persoonlijke benadering. Ze werkt letterlijk boven op het doek en voelt hoe haar werk zich onder haar voeten ontvouwt.

Wanneer

  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 26 mei 2024 12.00 - 17.00 uur

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *