Ga naar inhoud

Naar de film bij Lumière

Sphinxkwartier, Maastricht

Bij Lumière Cinema zie je de nieuwste arthousefilms, duik je samen met makers in de boeiendste films en documentaires en beleef je nogmaals die ene filmklassieker op het witte doek. Bij Lumière kun je terecht voor de kleine onafhankelijke films, maar kun je ook binnenlopen om die veelbesproken Oscar-winnaar te zien.Naast het reguliere programma zijn er ook tal bijzondere activiteiten, festivals en evenementen, vaak in samenwerking met culturele en maatschappelijke organisaties.

Daarnaast kun je in het sfeervolle Restaurant Café genieten van een uitgebreid driegangendiner, een snelle hap voorafgaand aan de film of borrelen tot in de late uurtjes. Schijnt de zon? Dan is het aan het water gelegen terras de perfecte plek om van het mooie weer te genieten.

Wanneer

  • Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 11.00 - 00.00 uur
  • Elke zaterdag en zondag 10.00 - 00.00 uur

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *