Ga naar inhoud

Maastricht Debate 2024

Maastricht

In aanloop naar de Europese Parlementsverkiezingen organiseren Studio Europa Maastricht (SEM) en POLITICO een groot verkiezingsdebat voor jonge kiezers.

In wat naar verwachting een van de meest invloedrijke verkiezingen van 2024 zal zijn, staat het Maastricht Debate in het teken van thema's die belangrijk zijn voor jonge kiezers. De leiders van Europese politieke partijen zullen met elkaar debatteren en vragen van jongeren beantwoorden. 

Er staat een website online met meer informatie over het debat. Hier kun je je vragen insturen voor de deelnemers aan het debat, je kunt je aanmelden voor een plekje in de zaal en meer informatie vinden over het organiseren van een eigen debate watch party.

Het Maastricht Debate is een initiatief van de Universiteit Maastricht en vindt plaats in het centrum van Maastricht, waar de Europese Unie werd opgericht met de ondertekening van het Verdrag van Maastricht in 1992.

Wanneer

  • Maandag 29 april 2024 om 19.00 uur

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *