Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Metropole Orkest met SOHN

Maastricht

Een match made in heaven. SOHN en het Metropole Orkest bundelen opnieuw krachten voor een betoverende samenwerking, waar elektronica en orkestrale pracht samenkomen.

Na de release van hin live-album in 2020 hebben SOHN en het Metropole Orkest besloten hun handen opnieuw in elkaar te slaan. Het pop- en jazzorkest en de Britse muzikant werkten tijdens de opening van het Amsterdam Dance Event voor het eerst samen. SOHNs live-elektronica en prachtige stemgeluid bleek samen met de grootse en orkestrale sound van het orkest een ‘match made in heaven’.

Dit keer bevat de setlist nummers van SOHNs nieuwste album Trust aangevuld met favorieten van Rennen en Tremors. Door de mix van elektronica, klassieke elementen en SOHNs wonderschone zang zijn vergelijkingen met Bon Iver en James Blake snel gemaakt.

Prijzen

  • € 44,50 Premium seats
  • € 39,50 Band A

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *