Ga naar inhoud

Toonkunstkoor Maastricht – Voorjaarsconcert

Theresiakerk, Maastricht

Op de vooravond van Koningsdag, geeft het Toonkunstkoor Maastricht, dat dit jaar 25 jaar bestaat, haar inmiddels traditionele Voorjaarsconcert.

Tijdens dit concert staat de componist Händel centraal. Op deze avond zingt het koor - heel toepasselijk - de Coronation Anthems uit 1727, vier uitgebreide liederen waarin de toenmalige Engelse koning alle eer werd toegezongen. Daarnaast, als dank voor 25 jaar zangplezier, brengt het koor een ode aan de patrones van de zang en de muziek, de Heilige Cecilia, het prachtige Ode for Saint Cecilia’s Day. 

Het Toonkunstkoor Maastricht staat onder muzikale leiding van Rob Meijers en wordt bij dit concert instrumentaal begeleid door Camerata Eurasia, een gelegenheidsorkest van 22 muzikanten en met Paul Huijts op orgel. Bij Ode for Saint Cecilia’s Day zijn er twee solisten: Judith Weusten (sopraan) en Mitch Raemaekers (tenor).

Wanneer

  • Vrijdag 26 april 2024 19.30 - 21.30 uur

Prijzen

  • € 19,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *