Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Orkater | De Nieuwkomers - KONVOOI

Maastricht

De meester en Margarita is een illusionaire trip over onbegrip, de angst voor het onbekende en de moed om het niet zeker te weten.

Orkater onderzoekt aan de hand van Boelgakov's meesterwerk "De meester en Margarita" hoe mensen zich proberen staande te houden in een wereld waarin waarheid lijkt te zijn verloren gegaan. Het is een zoektocht naar houvast in een tijd waarin men het recht claimt op zijn eigen werkelijkheid en feiten ook maar een mening lijken te zijn.

In "De meester en Margarita" komt de duivel naar Moskou om het zelfbedrog van de inwoners bloot te leggen. Het verhaal voert ons langs drie personages die de wereld om hen heen niet meer begrijpen en ieder op hun eigen manier met deze verwarring omgaan. We ontmoeten een jonge dichter die gelooft dat hij in een leugenachtige wereld leeft, een depressieve schrijver die zichzelf heeft laten opsluiten in een inrichting en Margarita, die bovenal op zoek is naar iets dat waar is. Ondertussen wordt Jezus Christus veroordeeld tot de kruisdood wegens laster.

Prijzen

  • € 25,00 Rang 1
  • € 30,00 Sterrang

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *