Ga naar inhoud

Word jij de Grootste Dino Fan?

Maastricht

Ben jij een jonge enthousiasteling t/m 12 jaar die gek is op dinosaurussen, mosasaurussen en de oertijd? Dan is deze wedstrijd speciaal voor jou!

De wedstrijd "Wie is de grootste Dino Fan?" is meer dan alleen een kans om je creatief talent te laten zien. Het is ook een geweldige manier om meer te leren over de geschiedenis van het Krijt in Maastricht en om je interesse en kennis over de oertijd te vergroten. Bovendien zijn er fantastische prijzen te winnen!

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de familiedag bij het Natuurhistorisch Museum Maastricht op 18 augustus, waar alle deelnemers en hun families van harte welkom zijn.

Teken een prachtige dinosaurus of mosasaurus, schrijf een gedicht over de oertijd, vertel een spannend verhaal over een avontuur met dino’s, of maak een uniek knutselwerkje dat je passie voor deze fascinerende wezens weerspiegelt. Alles is mogelijk! Registreer je vervolgens online en dien je creatie in. 

Wanneer

  • Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 9 augustus 2024 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *