Ga naar inhoud

I am at my wits end - Kate Studley

Jekerkwartier, Maastricht

Ze verkent de band tussen mens, natuur en tijd met textiele sculpturen, die de natuurlijke cyclus van groei en verval vastleggen in organische en biologisch afbreekbare materialen.

De installatie van Studley bij PontArte in Maastricht is site-specific, gemaakt voor de locatie, en maakt deels gebruik van regionale klei uit Maastricht en andere gebieden in de Euregio.

Studley is een jonge, opkomende kunstenaar die woont en werkt in Aken. Ze werkt regelmatig samen met kunstenaars uit Maastricht en verzoekt een grensoverschrijdende dialoog en verbinding te ontwikkelen. Dit project hoopt dit ook te doen door de kunst scenes van zowel Aken als Maastricht met elkaar te verbinden, door Akenaren uit te nodigen om ook de tentoonstelling te ervaren en meer te weten te komen over de galerie.

Wanneer

  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 30 juni 2024 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *