Ga naar inhoud

Het Zwanenmeer – FRANCECONCERT

Maastricht

Het klassieke balletstuk in een klein nieuw jasje.

Het tijdloze meesterwerk van het klassieke ballet, Het Zwanenmeer, keert terug in 2024.Herontdek in 2024 de romantiek tussen een prins en een zwanenprinses met uitbundige decors en sprankelende kostuums in deze nieuwste productie.

Dit ballet dompelt je onder in het sprookje van prins Siegfried en prinses Odette. Odette is het slachtoffer geworden van de beroemde betovering van de tovenaar Rothbart: overdag verandert ze in een zwaan en ‘s nachts wordt ze weer een vrouw. Alleen de belofte van eeuwige liefde kan haar van deze betovering bevrijden. Siegfried belooft Odette met haar te trouwen op het bal dat ter ere van hem wordt gegeven. Zullen ze ontsnappen aan de listen van Rothbart en zijn dochter Odile? Zal de prins zijn bruid kunnen redden?

Wanneer

  • Woensdag 1 mei 2024 om 20.00 uur

Prijzen

  • € 66,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *