Ga naar inhoud

Jazzconcert: Johan de Haan & Peter Willems | Contrabas, piano en zang

Maastricht

Johan en Peter in dit duo brengen een mix van eigen composities, oude blues- en jazznummers, ondergedompeld in hun unieke geluid met tweestemmige vocalen, piano en contrabas.

In 2019 behaalde Peter de tweede prijs tijdens het Prinses Christina Jazz Concours in Amsterdam.

“Star potential : dat is het woord dat blijft hangen als het stof is neergedaald na zijn optreden…,” aldus de jury over Peter. Sindsdien heeft Peter samengewerkt met grote muzikale persoonlijkheden, zoals de Grammy-genomineerde gitarist Gary Lucas en Sabine Kühlich, ‘Europe’s most talented jazz singer’  volgens de Montreux Jazz Voice Competition, en nu staat hij op ons podium met Johan de Haan.

Johan is al jaren actief in de Euregionale jazzscene met zijn band BB Three, waarmee hij diverse albums heeft uitgebracht en vele podia heeft voorzien van zowel dampende grooves als intiem luistergenot.

Wanneer

  • Zondag 12 mei 2024 15.00 - 16.00 uur

Prijzen

  • € 13,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *