Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Monica Coronado & Manito

Maastricht

Ervaar de betoverende passie van Monica Coronado & Manito, waar stem en gitaar samenkomen in een vurige Spaanse muziekbeleving.

Het repertoire Monica Coronado & Manito zit vol met passie, hartstocht en weemoed. Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel. Met haar heldere stem zingt zij zowel traditionele liederen als eigen stukken. Hierin zijn belevenissen uit haar zwervend bestaan als muzikant verweven.

Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste te geven. Zijn vurige gipsyspel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Dit optreden belooft een en al vuur! Een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse muziek.

Prijzen

  • € 17,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *