Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The magical music of Harry Potter live in concert

Maastricht

Duik in de magische wereld van Harry Potter tijdens dit concert. Doormiddel van licht en lasers show lijkt het alsof jezelf in Zweinstein bevindt en dat gepresenteerd door iemand uit de films!

“Witches, Wands and Wizards” de beste liedjes en muziek uit alle Harry Potter films komen naar jouw stad – met een originele stergast ui…

“Witches, Wands and Wizards” de beste liedjes en muziek uit alle Harry Potter films komen naar jouw stad – met een originele stergast uit de films en The Magical Film Orchestra & Choir! Het programma bevat soundtracks van vijfvoudig Oscarwinnende componisten John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat en muziek uit “Harry Potter and the Cursed Child”.De publiekslieveling, een speciale gast uit de Harry Potter-films en het Harry Potter-universum, zal het concert onvergetelijk maken met allerlei plezier en goede humor – als populaire presentator spreekt hij over zijn ervaringen als acteur/actrice in Harry Potter, maar ook over vriendschap, avontuur en liefde in de gevaarlijke tovenaarswereld. Bezoekers kunnen verwachten betoverd te worden door geavanceerde licht- en lasertechnologie en een unieke geluidsdimensie die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. De visuele en magische effecten zijn ingesteld om de harten van alle Harry Potter fans een beetje sneller te laten kloppen, terwijl ze naar het concert luisteren.

Prijzen

  • Vaste prijsvan € 52,25 tot € 82,25

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *