Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Prinses Christina Klassiek Concours | Regiofinale zuid 2

Maastricht

Zes talentvolle klassieke muzikanten schitteren op het podium tijdens deze regiofinale van het Prinses Christina Klassiek Concours. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Het Klassiek Concours bestaat uit zes regioselecties en -finales, een landelijke halve finale en een finale. Tijdens de regiofinale Zuid 2 laten jonge muzikanten, die tijdens de selecties door een professionele jury geselecteerd zijn, horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Alle regiofinalisten maken kans op mooie prijzen en op een plek in de Nationale Halve Finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar!

Over het Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en De Muziekwedstrijd voor de allerkleinsten is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Prijzen

  • € 12,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *