Ga naar inhoud

Oei Oei!

Maastricht

Ouders, je kunt niet mét, maar ook niet zonder. Oei Oei! is een voorstelling over opvoeding en hardnekkige rolpatronen. Wie leert er nu van wie en wie draagt er hier de broek/rok/broekrok?

Een absurdistische peuterperformance over een echtpaar dat in sneltreinvaart zomaar baby’s krijgt en niet goed weet wat ze ermee aan moet. Maar tegelijkertijd niet aan elkaar of zichzelf kunnen toegeven dat ze alle controle hebben verloren.

De nieuwe peuteraar van René Geerlings!

In de lijn van Gezocht: Konijn, Aaipet (Zilveren krekel), Pak’M, en BullyBully (Zilveren krekel) maakt artistiek directeur René Geerlings zijn vijfde peuterproductie. Hij neemt graag grote thema’s zoals anarchisme, digitalisering, aandachtsverslaving en dictatuur en presenteert deze op Duplo-niveau aan de allerkleinsten en aanhang. De kwaliteit van zijn fysieke en taalloze werk wordt internationaal erkend en zijn oeuvre toert nog steeds over de hele wereld.

Grote thema’s zoals anarchisme, digitalisering en aandachtsverslaving gepresenteert op dublo-niveau.

Wanneer

  • Zondag 10 maart 2024 om 15.00 uur

Prijzen

  • Volwassenen€ 14,00
  • Kinderen€ 10,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *