Ga naar inhoud

Rondleiding Hartje Maastricht met bezoek Sint Servaasbasiliek

Maastricht

Ontdek onder leiding van een Official Maastricht Guide de mooiste plekken van de oude binnenstad en breng een bezoek aan de Sint Servaasbasiliek en haar schatkamer.

Ontdek onder leiding van een Official Maastricht Guide de mooiste plekken van de oude binnenstad en breng een bezoek aan de Sint Servaasbasiliek en haar schatkamer.

Een Official Maastricht Guide laat het historische centrum en de mooiste plekjes van de stad zien. Al wandelend worden onder andere de pittoreske straatjes van het Stokstraatkwartier en het charmante Onze Lieve Vrouweplein bezocht. Ook de stadsmuren, de Helpoort en het Jekerkwartier passeren de revue. Aan de hand van boeiende verhalen en humoristische anekdotes wordt de geschiedenis van Maastricht verteld.

Samen met een Official Maastricht Guide ontdek je ook de monumentale Sint Servaasbasiliek op het Vrijthof. Deze oudste basiliek van Nederlands heeft een van de rijkste schatkamers van Europa. Niet voor niets prijkt zij op de lijst van UNESCO. Een van de toppers van Maastricht die je gezien moet hebben!

Wanneer

  • Dagelijks

Prijzen

  • € 126,00 Deelnemersaantal (gidstarief) € 126,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *