Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

FIAT VOLUNTAS TUA - UW WIL GESCHIEDE

Maastricht

Ontdek de diepere emoties van het leven tijdens dit bijzondere passieconcert.

De J.M. Vogl-stichting 'voor de zangkunst' presenteert in samenwerking met Stichting De Kopermolen een bijzonder passieconcert. De vastentijd staat traditioneel bekend om onthouding en bezinning. Dit passieconcert, getiteld FIAT VOLUNTAS TUA - UW WIL GESCHIEDE, samengesteld uit liederen met thema's als geloof, hoop en liefde, sluit hierbij aan en biedt de luisteraar de mogelijkheid om even stil te staan bij de diepere aspecten van het leven.

Deze unieke, historische concertlocaties versterken de beleving van de door de muziek gecreëerde sfeer. Of je nu houdt van intens mooie muziek of op zoek bent naar muziek met een diepere betekenis, het brede scala aan emoties maakt deze religieuze muziek voor iedereen toegankelijk, gelovig of niet.

Prijzen

  • € 15,00 Studenten en kinderen €10,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *