Ga naar inhoud

Zonnetrein Maastricht

Maastricht

De Zonnetrein is de gemakkelijkste manier om op ontspannen wijze de veelzijdigheid van de stad Maastricht te ontdekken.

Beleef een ontspannen rondgang door de binnenstad van Maastricht: langs het gezellige Vrijthof, de karakteristieke Markt, het oude Onze Lieve Vrouwenplein en het authentieke Bassin. Je maakt kennis met het moderne Mosea Forum en de eigentijds gerenoveerde Maasboulevard. Tevens passeer je de oude stadsgracht met haar Kompen en het prachtige Stadspark. Ondertussen wordt de rondleiding in de Zonnetrein in verschillende talen opgeluisterd door allerlei wetenswaardigheden over Maastricht en haar historie. 

Het bijzondere aan de Zonnetrein is dat deze wordt aangedreven door elektromotoren die hun energie krijgen via zonnepanelen op het dak van de trein. Hierdoor is de Zonnetrein niet alleen heel milieuvriendelijk, maar je kunt daardoor ook in alle rust (zonder het ronkende geluid van een motor) genieten van het uitzicht en de ambiance van Maastricht. Deze rondleiding in de Zonnetrein is een heerlijke ontspannen manier om bij te komen tijdens een bedrijfsuitje en ondertussen Maastricht te ontdekken.

Wanneer

  • Dagelijks

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *