Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Accordeon Orkest Swentibold

Koepelkerk, Maastricht

Ervaar in de monumentale Koepelkerk de schoonheid van klassieke en hedendaagse muziek.

Indy Kruithof, een student aan het ArtEZ Conservatorium Muziektheater in Arnhem, zal haar medewerking verlenen met haar zang, begeleid door het orkest. Deze samenwerking belooft een bijzondere ervaring te worden.

Na de eucharistieviering zal het orkest nog enkele stukken ten gehore brengen. Na afloop is er gelegenheid om koffie te drinken achter in de kerk.

Het Accordeonorkest Swentibold bestaat uit ongeveer dertig amateur-accordeonisten, begeleid door slagwerk. Het orkest staat onder leiding van Henk Tiebosch en is een van de weinige in de provincie met deze samenstelling.

Het repertoire van het orkest omvat zowel speciaal voor accordeon geschreven muziek als bekende stukken van klassiek tot modern. Dirigent en orkest hebben zich grondig voorbereid op een waardig programma voor deze dienst.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *