Ga naar inhoud

Fiona Lutjenhuis: Sideways Universe

SCHUNCK Glaspaleis, Heerlen

De graphic novels, schilderijen en muurschilderingen van Fiona Lutjenhuis (Zevenaar, 1991) vertellen verhalen die werkelijkheid en fantasie aan elkaar verbinden.

Contact

SCHUNCK Glaspaleis
Bongerd 18
Heerlen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

Ze bouwt deze verhalen op rondom ideeën die ze vanuit haar opvoeding meekreeg: over (het leven na) de dood, bovennatuurlijke krachten, buitenaards leven en het lot. Zo probeert ze een beeld te krijgen van de waarheid. De tekenstijl en verhaallijnen van stripverhalen zijn een belangrijke inspiratiebron voor Fiona. Voor haar presentatie 'Sideways Universe' in SCHUNCK laat ze zich onder andere beïnvloeden door verhalen uit de bibliotheek van SCHUNCK. Deze komen je immers vanzelf tegemoet via het trappenhuis. Lutjenhuis’ verhaal dat hieruit ontstaat, verspreidt zich als een muurschildering over de verschillende verdiepingen en zal (gedeeltelijk) onderdeel vormen van de beeldende kunstcollectie van SCHUNCK.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 31 december 2024

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *