Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Quentley Barbara: Nu zijn we collega's

SCHUNCK, Heerlen

Een presentatie van Quentley's ontwikkeling van zijn jeugd tot aan zijn komst in Nederland.

Beeldend kunstenaar Quentley Barbara maakt enorme kartonnen sculpturen van de mensen die een belangrijke rol spelen in zijn leven, met als doel hun verhalen te delen om anderen te inspireren en om de geportretteerden te motiveren en te ondersteunen.

Quentley’s presentatie in de vitrine van het Glaspaleis toont zijn ontwikkeling van zijn jeugd tot zijn komst naar Nederland. In het bijzonder reflecteert Quentley op zijn reis van student naar kunstenaar. Gelijktijdig presenteert een van zijn oudere leermeesters, David Bade, in de museumzaal van het Glaspaleis een overzicht van zijn nu tienjarig jubileum van het initiatief David Bade Tekent Heerlen Onder de Tafel. Zoals Quentley de afgelopen jaren vaak tegen David grapte: “Nu zijn we collega’s”.

Prijzen

  • € 9,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *