Ga naar inhoud

De Best Verzorgde Boeken van 2022

Maastricht

Ontdek de door een jury gekozen best verzorgde boeken van 2022.

33 boeken mogen deze titel dragen, uit 262 ingezonden boeken koos de jury van de Stichting de Best Verzorgde Boeken de publicaties die als object, als fysieke en tactiele ervaring, konden overtuigen.

De jury selecteerde boeken die zich door aandacht voor details, scherpe materiaalkeuzes en een sterk of verrassend concept onderscheiden. En vooral: door het samenspel tussen die verschillende onderdelen. In de definitieve selectie vind je uitbundige boeken, maar ook veel ingetogen exemplaren, klassieke en experimentele projecten, grote publieksboeken en kleine liefhebbersuitgaven in eigen beheer.

Ook is de academie haar archieven ingedoken en toont zij de publicaties die op de Jan van Eyck zijn gemaakt tussen 1996 en 2022 die al eerder de titel van Best Verzorgde Boek mochten dragen.

Wanneer

  • Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag t/m 31 mei 2024 09.00 - 17.00 uur

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *