Ga naar inhoud

Free your mind festival

Maastricht

Knal het Paasweekend in met Free Your Mind in MECC Maastricht. Met drie stages onderverdeeld in Techno, Hard Techno en House heeft iedereen wat te luisteren met alleen de beste artiesten!

Na verschillende edities van Free Your Mind in Breda, wordt er nog verder naar het zuiden gereisd! Tijdens het Paasweekend komt Free Your Mind Maastricht tot leven met een knallende editie in MECC Maastricht. In samenwerking met Deviate en Nibirii wordt het MECC omgetoverd tot een zinderend gekkenhuis.

Het evenement zal bestaan uit drie verschillende ruimtes die de onderscheidende genres Techno, Hard Techno en House laten horen met alleen de beste headliners zoals: Reinier Zonneveld, PAN-POT, SNTS en meer. De rest van de line-up wordt later bekendgemaakt, geloof maar: er zullen zich later nog meer ongelooflijke artiesten bij deze legendarische line-up voegen.

Wanneer

  • Zaterdag 30 maart 2024 14.00 - 01.00 uur

Prijzen

  • van € 39,95 tot € 40,75

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *