Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kindermuziekweek 2024

Maastricht

De zesde editie van de nationale Kindermuziekweek met het thema: Energie.

Tijdens de nationale Kindermuziekweek nodigt Theater aan het Vrijthof kinderen uit Maastricht en omstreken uit om muziektheater te ontdekken. Dit doen ze met een breed aanbod aan educatieve voorstellingen voor scholen en verschillende voorstellingen voor de hele familie in het weekend. ''Jakob en de zeven gevaren'' (6+) – gebaseerd op het gelijknamige boek van Jacques Vriens – gespeeld door Zuiderwind Blazersensemble is te zien op 6 april. Na afloop vertelt Jacques Vriens graag meer over zijn boek tijdens de signeersessie bij de stand van Boekhandel De Tribune Junior.

Het thema van de Kindermuziekweek 2024 is Energie. Het gelijknamige Kindermuziekweeklied werd geschreven door Jan Groenteman (winnaar Willem Wilminkprijs 2022). Energie wordt gezongen door Duron, finalist van het Junior Songfestival 2023. Zijn reactie: “Supergaaf dat ik dit jaar de zanger ben. Met het nummer Energie hoop ik kinderen te inspireren om iets met muziek te gaan doen.”

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *