Ga naar inhoud

MIF paper money beurs

Maastricht

Voor iedereen die helemaal geïnteresseerd is in geld kan naar de MIF paper money beurs, hier kun je keuringen zien maar ook de complete productie van geld. Daarnaast vinden er diverse lezingen plaats.

Met exposanten van over de hele wereld en een vloeroppervlak van 3500 m2 wordt MIF 2024 een van de grootste evenementen voor handelaren, beleg…

Met exposanten van over de hele wereld en een vloeroppervlak van 3500 m2 wordt MIF 2024 een van de grootste evenementen voor handelaren, beleggers en verzamelaars in papiergeld, obligaties en munten. De beurs is aangekondigd als een Papiergeldbeurs. Dat betekent dat er voornamelijk papiergeld zal worden aangeboden, maar het is toegestaan om ook andere numismatische producten aan te bieden. Tijdens de MIF Paper Money Fair 2024 zal er een veiling worden gehouden door Stacks Bowers uit de Verenigde Staten. De bezichtiging vindt plaats bij de stand van Stacks Bowers in de Expo Foyer. PMG, de co-sponsor en officiële keuringsdienst zal onsite keuringen aanbieden tijdens MIF 2024. Tijdens de MIF worden presentaties en lezingen gegeven door de Koninklijke Joh, Enschede in het Restaurant. Tijdens deze lezingen wordt het gehele productieproces gepresenteerd, van de schets van het bankbiljet tot de productie van een drukplaat en echtheidskenmerken zoals het watermerk, uv-fiber, hologramfolie, microtekst, reliëf en andere kenmerken.

Wanneer

  • Zaterdag 4 mei 2024 10.00 - 18.00 uur
  • Zondag 5 mei 2024 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 0,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *