Ga naar inhoud

Groepsuitje Fietstocht Mestreech

Maastricht

De leukste manier om Maastricht te leren kennen is per fiets of step waarbij prachtige vergezichten, de maasoevers en historische gebouwen en vestingwerken elkaar afwisselen. Van avontuurlijk door het groen tot dwars door het bruisende stadsleven!

Onder begeleiding van een ervaren lokale gids kun je op een sportieve stadsfiets genieten van alle uitzichten omlijst door historische en actuele verhalen en anekdotes over de stad Maastricht en haar directe omgeving. Op deze wijze leer je niet alleen de bekende straten, pleinen en wijken kennen, maar ook de verborgen pareltjes die soms net iets verder buiten het centrum liggen. Zo ontdek je in één tocht de compacte binnenstad met haar architectonische hoogstandjes én de weelderige natuur aan de rand van de stad. De intensiteit van deze rondleiding op de fiets en het start- en eindpunt in Maastricht kunnen in overleg worden besproken.

Duur uitje: vanaf 2 uur
Bijzonderheden: De fietstocht door Maastricht is geschikt voor alle leeftijden en is exclusief voor fietsen. We geven je graag goede tips voor het eventueel huren van fietsen.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 28 februari 2025

Prijzen

  • € 152,00 Gidstarief (excl. fietsen)

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *