Ga naar inhoud

Expositie “Passies”

Galerie Ut Glaashoes, Maastricht

Een groepsexpositie van bijzondere kunstenaars en beelden van Marcel Hazen.

Passies, dat klinkt gelijk zo intens, maar is niet iedereen wel eens ergens gepassioneerd over? Over je lief, je cluppie of gewoon lekker diamondpainten in je uppie! Zo zijn de kunstenaars van Ut Glaashoes verzot op vorm, kleur en lijnenspel. Waar de een graag precies binnen de fijne lijntjes werkt, geeft de ander zich juist helemaal over aan verf en papier-maché, met als resultaat zeer verrassende kunstwerken. Een mooie selectie van hun meest recente werk is nu op deze expositie te zien.

Marcel Hazen 
Galerie Ut Glaashoes werkt altijd samen met kunstenaars uit de reguliere kunstwereld. Deze keer is beeldhouwer Marcel Hazen uitgenodigd om zijn beelden in de prachtige beeldentuin van de galerie te exposeren. Marcel heeft een passie voor beeldhouwen, boetseren en gewoon mooie vormprojecten die op zijn pad komen. Hij experimenteert met diverse technieken en materialen zoals keramiek en hout.

Wanneer

  • Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag t/m 6 september 2024

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *