Ga naar inhoud

Rondleiding en proeverij Wijngaard Slavante

Maastricht

Ontdek een van de oudste wijngaarden van Nederland en proef verschillende heerlijke streekwijnen.

De bourgondische inslag van Maastricht leer je het beste kennen tijdens een bijzondere en smakelijke rondleiding en proeverij in Wijngaard Slavante. Deze wijngaard beschikt over zo’n 250 stokken en is prachtig gelegen op de oostelijke helling van de Sint Pietersberg met zicht op de Maas en het Maasdal. Hierbij krijg je uitleg over de Nederlandse wijncultuur, gevolgd door een proeverij van 3 heerlijke streekwijnen van verschillende hoeves.

Bij goed weer kan de uitleg en de wijnproeverij verzorgd worden op het gezellige terras met een grote picknicktafel of aan de terrastafeltjes. Bij minder gunstige weersomstandigheden kan uitgeweken worden naar het sfeervolle wijngrotje.

Duur: 1,5 uur.

Wanneer

  • Dagelijks

Prijzen

  • € 15,00 Het arrangement is uit te breiden met hapjes en/of een pétanque competitie op eigen baan. Goed te combineren met een boottocht vanaf het centrum van Maastricht naar de Sint Pietersberg en terug. Neem voor meer informatie contact op met Wijngaard Slavante.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *