Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Goudenregen

Bordenhal, Maastricht

Acht jongeren vertellen in Goudenregen wat familie voor hen betekent.

In de openhartige en autobiografische juniorproductie van Toneelgroep Maastricht en Theaterschool de Zuiderlingen vertellen ze familieverhalen, spelen ze scènes uit hun eigen familie na en presenteren ze monologen over de bloedband die iedereen heeft. Familie heb je, of je nu wilt of niet.

‘Familie is een boom met heldergele bloemen en zwarte zaadjes vol met gif. Diep geworteld in de grond. Waar je altijd naar terug kan keren door de seizoenen heen. Daar kun je groeien, staan, bloeien en vergaan als goudenregen.’

Onder leiding van Eva Custers en Jolien de Haas (Toneelgroep Maastricht) werken acht leerlingen van Theaterschool de Zuiderlingen aan deze juniorproductie. Goudenregen is de tweede juniorproductie van Toneelgroep Maastricht en Theaterschool de Zuiderlingen. Beide organisaties willen elkaar versterken op het gebied van jongereneducatie. De juniorproducties bieden de leerlingen een unieke kans om theater te maken bij een professioneel toneelgezelschap.

Prijzen

  • € 5,00
  • Gratis T/m 18 jaar

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *