Ga naar inhoud

John Tana

Maastricht

Theater aan het Vrijthof presenteert John Tana’s eerste theatervoorstelling: een spectaculaire show met bekende en nieuwe liedjes, waarin John Tana het publiek meeneemt op een muzikale reis door zijn leven.

John Tana is een Nederlandse zanger, woonachtig in Maastricht en afkomstig uit het Franse Marseille. Zijn achtergrond is schimmig. Hij wil er niets over kwijt behalve dat het allemaal achter hem ligt.

Tegenwoordig richt hij zich op het positieve, op de muziek. John Tana vertaalt Franse klassiekers naar het Limburgse dialect, resulterend in hits als Boursin en Daan Kom Iech Mer Aon. Hij voorziet zijn covers van reflectieve teksten over belangrijke zaken in het leven, zoals eten en drinken en carnaval. Het enige liedje dat teruggrijpt naar zijn pijnlijke verleden is De Garage.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 21 juni 2024 t/m 22 juni 2024 om 20.00 uur
  • Zondag 23 juni 2024 om 14.00 uur

Prijzen

  • van € 29,50 tot € 34,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *