Ga naar inhoud

Pathé Maastricht

Maastricht

Aan de voorzijde van het monumentale Eiffelgebouw (de oude Sphinx-fabriek) in het Sphinxkwartier, staat de mooiste bioscoop van het zuiden: Pathe Maastricht!

Aan de voorzijde van het monumentale Eiffelgebouw (de oude Sphinx-fabriek) in het Sphinxkwartier, staat de mooiste bioscoop van het zuiden: Pathé Maastricht! In deze ultramoderne bioscoop kun je niet alleen van topfilms genieten, maar word je ook culinair verwend.

Pathé Maastricht vertoont een breed aanbod aan films, inclusief 3D-producties. Daarnaast worden er zeer regelmatig Pathé Events georganiseerd, zoals Pathé Ladies Night of het Pathé Filmfeestje. Ook zijn er Pathé Specials zoals unieke (live) registraties van onder andere opera, ballet en muziekconcerten. Je kan ook voor een Pathé VIP ticket kiezen, voor een compleet avondje uit. Ze ontvangen je graag een uur voor aanvang van de film in de speciale Pathé VIP Foyer met een welkomstdrankje. Je kunt vervolgens kiezen uit heerlijke hapjes en drankjes en je beleeft de film optimaal in de comfortabele Pathé VIP Seats. 

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *