Ga naar inhoud

Kasteel Hoensbroek

Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is het enige museumkasteel in Limburg. Dit Limburgse kasteel is volledig ingericht zoals in vorige eeuwen.

Kasteel Hoensbroek is het enige museumkasteel in Limburg. Dit Limburgse kasteel is volledig ingericht zoals in vorige eeuwen. Tijdens je bezoek aan dit prachtige en eeuwenoude kasteel duik je achter de schermen van de spannende familiefilm CODE M. Op het beeldscherm van een tablet ontdek je de geheimen van het kasteel. Je doorloopt vele kasteelgangen, torenkamers, kasteelvertrekken en eeuwenoude slaapkamers. Bovendien zie je échte 17e eeuwse objecten zoals zwaarden, degens en kanonskogels. Als je meer historische achtergrond-informatie wilt over de historische voorwerpen dan gebruik je de IZI Travel tour op je smartphone. Voor jong en oud, met of zonder kinderen is in dit kasteel van alles te beleven

Openingstijden

  • Dagelijks 10.00 - 17.30 uur

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *