Ga naar inhoud

Steenkolenmijn Valkenburg

Valkenburg

Ontdek de wereld van de mijnbouw in een mysterieuze ondergrondse omgeving. Je ziet uniek filmmateriaal over de Limburgse mijnbouw. Een ex-mijnwerker vertel je zijn verhaal tijdens een rondleiding door de mijn.

Ontdek de wereld van de mijnbouw in een mysterieuze ondergrondse omgeving. Je ziet uniek filmmateriaal over de Limburgse mijnbouw. Een ex-mijnwerker vertelt je zijn verhaal tijdens een rondleiding door de mijn. Hij laat de machines echt werken. De rondleiding duurt ongeveer 75 minuten. Aansluitend kun je nagenieten in het Grotcafé. Hier kun je in een aangenaam verwarmde ruimte genieten van het Valkenburgse grottenbier. Deze rondleiding is ook zeer interessant voor groepen! Vanaf 20 personen ontvangt jouw groep korting. De Steenkolenmijn heeft een eigen parkeerplaats schuin tegenover de ingang.

Openingstijden

  • Dagelijks
  • Bekijk de website voor de correcte openingsuren.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *