Ga naar inhoud

Brouwerij Bosch

Brouwerij Bosch, Maastricht

Maak een rondleiding door de historische Brouwerij Bosch. Bezoek dit industriële rijksmonument o.l.v. een gids met aansluitend een proeverij in de gelagkamers van 2 speciaalbieren en zoutjes / kaas.

De Bosch Brouwerij is open voor gasten. Op vrijdag- en zaterdag-middag vanaf 14.00 uur zijn er tours voor individuelen ( incl. koppels en kleine families ). Groepen vanaf 6 pers. zijn iedere dag op afspraak welkom. Zie onze site.

Maak een rondleiding door de historische Brouwerij Bosch, opgericht in 1758 en gesloten in 1970. Bezoek dit statige industriële rijksmonument o.l.v. een gids met aansluitend een proeverij in een van de gelagkamers. De deskundige gids ( vrijwilliger ) vertelt over het vroegere ambachtelijke brouwproces en laat u zowel de brouwerij, mouterij als de deftige  brouwerswoning zien met 4 stijlkamers en spiraaltrap incl. unieke marmerschilderingen. Na de rondleiding kunt u in de Keizer- of Ridder-zaal twee speciaalbieren proeven met wat zoutjes en kaasblokjes. Een groep kan op alle dagen een reservering aanvragen via de site BrouwerijBosch.nl  ( minimum groep €  82,50 ).  De individuele prijs is € 13,75 p.p. inclusief 2 speciaal bier etc.

Prijzen

  • Groepen vanaf: € 81,00

Kenmerken

Locatie